Cytuj:
Oryginalnie napisane przez laki looq
Lol czlowieku
po 1. Jezeli ten ktos kto zalozyl podobnego posta co ja sobie wszystko olewa i nic z tego niema to co ja niemoge sobie zalozyc podobnego posta? co mam czekac az ten ktos sie wkoncu odezwie i zacznie zbierac ekipe?
|
Nie moj problem. Ewentualnie napisz posta w tamtym temacie, ze przejmujesz inicjatywe i ty zbierasz ekipe. Nowe tematy sa zbedne i beda dalej kasowane. Jezeli nie, to za jakis czas dzial "Gildia" zmieni sie w "ekipa na nowy swiat". Jeden temat wam starczy.
Cytuj:
I wogule jaki ku.... spam? to co juz na tej tibi.pl niemozna nic wystawiac?
po 2. Jak to niejest na temat? gildia to gildia a ja chcem zebrac do neij czlonkow... jak to niejest do dzialu gildia to zrobcie nowy dzial zbieranie czlonkow do gildi na nowy serw lub cos podobnego....
A co do powstania new serwow to jestem przekonany ze napewno kiedys powstana nieobchodzi mnei kiedy ale powstana wiec o co ci chodzi? a ze zbieram sobie ekipe akurat w tym momencie to juz jest moja sprawa...
|
Gildia to gildia. Może powstac dopiero jak będzie nowy świat. A, ze jeszcze go nie ma to ^(czytaj wyżej). Pozatym to, że ty jestes pewnien mam w głębokim powazaniu. Prosze o DOWODY na to, ze powstanie nowy swiat. Bo domysly twoje i innych uzytkownikow nie sa dla mnie żadnym dowodem.
Cytuj:
Tak, tak, tak... widzialem twoich rodzicow Ładni panowie
|
Za to juz ci sie dostalo - to, ze jestes zly nie upowaznia cie do wyzywania mnie, mojej rodziny.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One