mam tylko jedną prośbę do użytkowników tibia.pl
nie piszcie tuż po update
"zepsuli", "bez sensu", "teraz już się nie da grać", "tibia do końca zepsuta"
itd itd
dlatego że zrozumienie wielu rzeczy które będą wprowadzone będzie wymagało klilku dni żeby sprawdzić jak naprawdę wszystko działa.
W niektórych przypadkach konsekwencje wprowadzenia pewnych elementów odczuje się dopiero po paru tygodniach...
piszę bo chciałbym podyskutować, a jeśli będzie tak jak zwykle to obawiam się że znowu ograniczę się do grona znajomych, a to trochę subiektywizuje pisanie konstruktywnych uwag i propozycji na tibia.com
Co do update z mojej strony: będzie bardzo ciekawie, lepiej i ładniej.
W pierwszym momencie będzie trudno się przyzwyczaić ale na dłuższą metę - ale było brzydko jak wlogowałem na obecną wersję
Dodali sporo klimatu tej grze, szkoda że stare elementy w tym ludzik potrafią się po zmianach niemiło odcinać.
Oczywiście konsekwentnie i powolutku zwiększane są przywileje pacc, co każda normalna firma robi w każdej dziedzinie - zwiększa możliwość swojego zarobku... ponieważ również narzekania na to są częste - ludzie takie uwagi są bez sensu, przecież wiadomo że CIP zrobi wszystko żebyście zapłacili za tą grę. Cieszmy się dopóki nie zrobi się z tego system jak WoW.
p.s. trochę bez sensu byłoby jakby wprowadzili nowe światy - skoro częstą i prawdziwą skargą jest pustka na wielu serwerach.
Poprostu nie ma komu grać na tych co są to po co mieliby robić nowe?
Kto tam jednak zrozumie CIP, może mają jakiś plan zaludniania serwerów?