Temat: No-pvp
Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2005, 00:50   #21
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Ze światów non-pvp grałem an Securze i Harmonii. Na Harmonii spotkałem kilka fajnych osób ale to jak newbie byłem, to byli Polacy, akurat trafiłem na tych "dobrych", jednak teraz w miarę postępów i doświadczeń w grze unikam rodaków.
Myślę, że Secura byłaby odpowiednim miejscem. Nie wiem ilu jest Polaków, bo znam ich niewielu. Jest tutaj największe skupisko Rosjan (cool people). Kolejki dla facc są głównie tylko w weekendy. Polityka Secury kontrolowana jest przez Blacklist Supporters Aliance (gildie popierające blacklist) oraz przez Securan Community Law i Tibia Rulez (of cozz). Większość hlvl jest przyjazna i szanuje innych. Większość, ale nie wszyscy, tak jak na wszystkich światach.
Funkcjonalność Gamemasterów na Securze w ostatnim czasie znacznie wzrosła, teraz co 5 report owocuje banem.

Ale... jeżeli lubisz kraść, zabijać innym potwory, lootować, lurować, ostrzegam, Secura nie jest miejscem dla ciebie.

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 08-12-2005 o 00:53.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.