Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2005, 06:38   #51
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Król

juz pisalem to na tibia.com ale powtorze ... :

gram z NG juz dwa lata gralismy razem jzu an 7 serverach inie raz mialem lepszy lvl od Mannowa itd a mimo wszystko nigdy mnie nie zaatakowlai nigdysie nie poklocilismytak naprawde zawsze razem co by sie nie dzialo i komenty w stylu ze i tak nas zabija to jzu slyszalem milion razy iskoro wyzakladacie ze oni nas zabija ze sa swe i taka ich natura to ja nie wiem kto tu ten rasizm widzi wy czy oni bo oni nie zakladaja ze kazdy polak jest falszywy no w kazdym arzie juz 2 lata jestem szwedzkim psem itd ale nie zmienialo to nigdy faotku ze to szwedzkipies zawszew wygrywal wojny z NG a nie ci lojalni polacy i sytuacja z obsidiia sie powtarza juz poraz kolejny nic nie znaczacy polacy placza i oczekuja lojalnosci jakbysy byli ziomalami ohoho wyjatkiem jest arcania gzie BR wygralo owjne bo zhaczylo anszych 4 MS najlepszych ale dla mnie to Tylko dowod ze zebynas pokonac trzeba sie stosowac do czarnych sztuczek bo inaczejsie nie da i polacy juz to stosuja milion linkow na podobienstwo tibii.com itd zwala

Pozdrawiam Wilki Awolverka Elderka Garima
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem