Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2005, 06:40   #39
ziemniak1600
Użytkownik Forum

ziemniak1600's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragna
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 45
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
ziemniak1600 ma numer GG 6058871 Send a message via Skype™ to ziemniak1600
Domyślny

1)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez suchyxxx
Lool tibia.pl pomyliła się w tłumaczeniu.Na tibia.com nie ma mowy że w ciągu kilku dni trzeba przenieść rzeczy...
"...bring all items you have stored in your house to the depot yourself in the next few days..."

Widac jak znasz angielski-.-

2)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juziu
po update ktos wejdzie do dp i wyleci mu na skrzynke tooona itemow...juz widze setki noobow probojacych cos zdobyc xD
Nawet gdy depo jest przepelnione to zadne itemki z niego niewypadaja,poprostu niebedziesz mogl WRZUCAC do nich niczego wiecej poki go nieoproznisz

3)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz
A ja niechce tego pieprzonego uptade bo sorckom tylko tyle że dadzą różdżki a na runy sie zmienią wymagania kumpel mi mowił że aby moc robic hmmy trzeba będzie mieć 25 lvl a na sd 45 lvl to ja taki uptade k**** wale

Edit* Swordy też sie mają zmienić podobno po uptade mają sie psuć i będzie im spadać atk i def i trzeba będzie to u kowala naprawiać a więc to koniec sorcków i drutów niedość że kasy z run niebedzie i że są soule to jeszcze trzeba swordy naprawiać ?!?!...
a)A skad wiesz co bedzie w tym update?Czemu z gory osadzasz ludzi po ich slowach?Myslisz ze oni nie sa profesjonalistami?Po kazdym update ich doswiadczenie wzrasta wiec tym razem moze uda im sie dobrze wszystko wykombinowac.
b)Jesli wierzysz komus, ze swordy beda sie rozwalac to gratuluje twojej inteligencji...Jesli jest ona rowna 150 to przecietny kwiatek doniczkowy wyciaga w tej skali 200(BEZ OBRAZY DLA INNYCH!)
c)Dziwie sie tobie-niepasuje ci Tibia,a grasz w nia.Masochista jakis czy co?

Ostatnio edytowany przez ziemniak1600 - 08-12-2005 o 06:53.
ziemniak1600 jest offline