Co do sprawy expowania...
Ja expuje na dwarf guardach mimo tego, że mam pacca.
8 bp HMM starcza na okolo 4 godziny. W godzine robie od 20 - 25 k expa zużywając na każdego guarda 2 strzały z HMM. Huntuje w kopalni nr 5 licząc od góry, na - 5 poziomie. Na każdy hunt zabieram 8 bp HMM, 1 bp MF (na 2 monki), 2 bp UH, 2 runy GFB dla bezpieczeństwa i parcela żeby wysłać loot (Archpostman jestem

). Należałoby też zauważyć, że robiąc lootbaga zawsze wychodze na plus z kasa, mogę kupić wszystko na następny hunt i jeszcze sporo mi tego zostaje (ostatnim razem wynioslem niecałe 3 bp gotówki, 7 steel helmetów, 5 double axeów, 2 small amethysty, około 5,5 k oz. battle shieldów (95 gp) i battle hammerów (120 gp).
Gremlin&egg
Coprawda nie jestem sorcem tylko druidem, ale chyba wam spasuje. Nie mam czarow sorca z paccem ani bez pacca, więc ich nie używam, nie używam też czarów druida (na huncie rzecz jasna).
Elder 40 lvl 49 mlvl
EDIT:
Co do expowania na GSach...
zabijam GSa 4 HMMami - dostaje 900 expa
zabijam 10 guardów 4 HMMami - dostaje około 1500 expa
Ktoś może powiedzieć, że z GSów jest o wiele lepszy loot, ale nikt nie powie, że napewno wypadnie coś z k - setu, p ammy lub timering (nawet nie wiem czy jeszcze z Gsów wypada). Ja tam wole mniej, ale pewne jest, że wyjde na plus.
Mam nadzieje, że to juz finito.