Huh? Na jednej stronie piszecie że tylko 12 latki nadają na kogoś albo ktoś kto jest bezsilny i może tylko troche pokrzyczeć, a teraz a na tej już sami nadajecie i zachowujecie się dokładnie jak opisaliście w temacie Danubia thread... N/C
Btw. mówiecie że pala ma słabe pvp, skoro ma tak słabe to czemu go nie ubiliście jak sam z wami walczył i BIŁ thoriego i dextego na tym filmiki z kąd pochodzą fotki, więc aż tak złego tego pvp niema skoro jednak go nie ubiliscie.
A co do pz campienia, szkoda żewas niebyło jak mieliście lepszą ekipe z thorissonem na czele i dextym a my czekaliśmy przed waszym GH i chcieliśmy rewanzu ale nie chcieliście się bić chociarz mieliście lepszy squad... więc niemówcie o pz campienu, tym bardziej, tym bardziej że niektórzy z lil'demo tylko w grupie są silni, a sami nic nie robią, wiem że jest to taktyka i unikanie fragów, ale jeśli ja biłem solo kogoś a on uciekał do pz a teraz ten ktoś otoczny przez 10 osób z lil'demo a ja sam i mnie wyśmiewa że pz kampie to jest lekka przesada...
Ahh no i bym zapomniał. ta wojna jest zpowodu nadmiernego PA bb ? OD czasu wojny już chyba słyszałem ze 5-6 przykładów bez podstawnego PA zestrny lil'demo na kumplach osób w BB itp.
You recognize Flash Boy. He was killed by Dranit.
|