Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vard Acal
Chciałem poruszyć sprawe którą opisałem w temacie otóż dzięki tibi poznałem wiele ciekawych osób, z niektórymi znam sie do dziś z innymi zamnieniłem kilka słów ale ostatnie wydarzenie spowodowały że zaczołem patrzeć na tibie całekiem inaczej, otóż muj dobry przyjaciel założył sobie internet, pokazałem mu tibie która mu sie spodobała, i wszystko by było ok gdyby nie to że po miesiącu grania muj kolega nie ma czasu na nic innego niż tibia !! Ostatnio nie wychodzi na dwór, opuścił sie w nauce a gdy kilka dni temu chciałem żeby wszedł zobaczyć jedną stronke odpowiedział że nie może bo gra w tibie... o teraz moje pytanie CZY PRZEZ TIBIE STRACIŁEM PRZYJACIELA ?
Wiem że to troche chistoria rodem z telenoweli ale musiałem się z kimś podzielić morał jest w mym podpisie 
|
teraz nic tylko czekac do wrzesnia i czekac (pewnie w Ab) az ujzymy cos takiego:
9:00 Twoj kolega: LUDZIE NIE GRAJCIE W TIBIE BO TO SYF KRADNIE ZYCIE PRZEZ NIA RZUCICIE SZKOLE PANIENKE PRZESTANIECIE SIE WIDYWAC Z KOLEGAMI TIBIA TO C***STWO NAJGORSZE NEI GRAJCIE W TO TIBIA SUX !!!!!
co zostanie skwitowane przez ludzi jednym zdaniem "kolejny ktory nie przeszedl przez Tibie". niektorzy ludzie sa poprostu zaslabi psychicznie aby oprzec sie dzisiejszemu komercyjnemu swiatowi, ktory na kazdym kroku chce od siebie uzaleznic jak najwieksza liczbe takich wlasnei naiwnych osob aby pozniej na nich zarabiac.