Joxi jestes spoksi

to jest polszyzna tepe debile A teraz
To ze mi zal dupe sciska mzoe jest prawda ale niewazne ;] Punkt 2 Jak umeisz liczyc nexagon I dzieciaqa to ty masz w majtkach synku Wiec skoncz A i slyszalem ze fajny z ciebie Pedancik jak wiesz co to wogule znaczy wysle ci poczta slowink jak niewiesz tylko daj znac i mam nowine zrobilem sonde na dnaubi ludzie twierdza ze twuj outfit wyglada jakby go cyganka w biegu wysrala
I co z tego ze napisalem TWUJ przez "u" Guw*o cie to obchodzi
Poprostu mysle ze jestes taki tepy ze chce zebys rozruznial "ó" od "o"
Co do tego ze pobilem rekord w gramie to dziex dziex Ciesze sie z tego jestem w czyms najlepszy za to ty nexa jestes jedynie najlepszy dlatego ze jako jedyny plemnik dostales sie do komurki jajowej i tak powstal
kretyn I pamietaj jak bedzie ci smutno lamusie to przypomj sobie te slowa i pomysl ze kiedys byles tym jedynym ale z tego co m isie wydaje to taka niespodzianka cie juz nie spotka chyba ze w Rzucaniu pustych slów na wiatr i rzucaniu klopsów pod woda przez plotki na czas ;]]]]] NArq lolu a twoje ue smierdzi niemasz sie czym szczycic pokaz tu zdjecie jak czytasz muj post i guuul ci skacze i niewykrecaj sie ze nie bo zal ci dupe sciska ze jestes Super mega Power Abuserem i to prawda ;]]]]] no i to ze jestes cipqa z malym wacem ;]]] POzdro dla ciebei Gejusku;]]]
Fean~