Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2005, 12:48   #66
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Król

Garimku

nie wiem po hacku 4 naszych ludzikow nie wiem co to ebdzie fosfik ejst z siebie dumny dzis z nim gadalem ale to ejst zalosne ze aby nas pokoanc trzeba nas zhaczyc dla mnie to wielki honor skoro tak jest

Makavita :

Ja poprostu jestem szczery i denerwuje mnie jak 14 latki czy tam Bóg wie kto sie pluja wyzywaja itd bo traca chary itd wiesz dorosli wuazaj inaczej niz troche mlodsi wszystkie dzieci ansze sa ale nie am mna mysli nikogo konkretnego tylko mowie ogolnie zeby nie bylo wiesz pkt widzena zalezy od pkt siedzenia zalozmy ze Boom zrobilo by swoj plan i zabilo by mannowa wtedy taka akcja byla by ok ale ze NG zrobilo to pierwsze to sa bebe taaa ja sie juz przyzwyczailem do wyzwisk gram z ng poand dwa lata nigdy mnie nie zawiedli wiec po co te dywaagcje na temat ze mnie zabija jak nie arz to ja bylem najlepszych z nich

a poza tym jak juz mowilem kto by nie dolaczyl do BOMM czy DA czy Fosils gildia my mamy czas juz udowodnilismy ze aby zrobic massloga mozemy czekac 6 h w nocy aby akcja sie udala ciekawe czy nasi przeciwnicy maja taka organizacje co tu duzo mowic staram sie tlumaczyc ludziom ze to nie ejst wojna o rasizm tylko owjna o wrogow NG Grinders gildia miala byc wolna ale Peero wybral sam wojne jego wybor i problem terz nie moj

niech wszystko sie rozstrzygnie na polu walki i tyle

Pozdrawiam Makavitke Garimka Awolverka i moje kochane Wilckzi

p.s sorki za literowki nowa klawiaturka jest w drodze od Mikołaja
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem