Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2005, 16:46   #259
Thimburd
Użytkownik Forum

Thimburd's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
Thimburd ma numer GG 8659724
Domyślny

Ciekawe, przed chwilą mieliśmy test server z okazji update... Teraz nowy update i znowu TestServer, też publiczny. CipSoft zaskakuje.
Co do Test Servera, zabawić się można, i podziwiać nową, piękną grafikę. Niektóre rozwiązania są dosyć kontrowersyjne... np. wymagane lvl'e na czary... Tragedia. Martwi mnie to, jakie ceny będą teraz run. Uhmakerzy przestaną wogóle istnieć (chyba, że będzie się komuś chciało wylevelować postać... ale wątpię, żeby robić tym uhy dla innych na sell)... Ceny zapewne nie przekroczą tych ze sklepu, ale jednak, według mnie rozwiązanie niezbyt ciekawe. No, a Wandy... Miło, miło. Ciekawy pomysł. Mam nadzieję, że będą jakieś potężne Wandy dla sorców 100 lvl+. Nowa grafika nie jest idealna, ale bardzo ładna. Efekty świetlne zadziwiają pozytywnie. Jeszcze do szczęścia brakuje nowych GM'ów, wiem, że ostatnio zostało zatrudnionych kilku, ale jednak biorąc pod uwagę ich aktywność i liczbę serverów, to za mało... No, to ja idę zbijać na Test Server, pobić trochę ludzi, pozwiedzać i zabawić się Dlatego właśnie kocham Test Severy... Kto wie, może przez ten up wrócę do gry?