Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Gregoire
Masz racje Polacy nie boja sie walczyc, oni raczej hm... nie potrafia walczyc. To chyba lepsze okreslenie. Wojna moze i bedzie ale Polakow mozna okreslic tak: walcza jak nigdy, przegrywaja jak zawsze  .
A propo new owner Falkona to to nie wiem jaki glab mogl sprzedac jeszcze wiekszemu glabowi chara ktory jedyne co potrafi to deadowac na szwedach (moglby chociaz stac w pz, jak nie potrafi 82 MS uciec przed max 93 RP ).
Co do Safi Askara to nie wiem czy dzieli czy nie, ale jak ktos jest online ~po ok 18-20h na dobe przez kilka tygodni to podejrzane.
Over & Out
Karwal
|
Stary owner Flakona to nie 'glab' .A ten co teraz gra to sie zgodze , nie umie grac.
Cytuj:
omg wojny na askarze nie bedzie.
byla juz nie jedna okazja zeby pokonac swe ale tu gz dla noobkow, ktorzy czekali nie wiem na co a jesli nie brali udzialu w wojnie i tak byli hunted za lvl.
sam bralem udzial w kilku wojnach na askarze. 1 byla ja brian dark mial 35lvl
eternal union vs shadow. potem byla wojna dark mafia vs eclipse, potem fearless vs eclipse i ostatnio byla wojna z eclipse, nie pamietam nazwy naszej gildi, poniewaz przetrwala 3 dni -.-. w ciagu tych 3 dni wynik byl chyba 16:0 dla swe, gdy gildia sie rozpadla zostalem tylko ja z garstka kumpli trapowalismy swe itp. teraz z tego co wiem wiekszosc polakow hlvli idzie na new serv, wiec tym co chca zaczac gre na askarze nie polecam
yours, Tagassh
|
Tagassh nie zniechecaj ludzi do przyjscia na Askare