Temat: Askara News
Zobacz pojedynczy post
stary 09-12-2005, 16:50   #24
Skittl
Użytkownik forum

Skittl's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rexis
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gregoire
Masz racje Polacy nie boja sie walczyc, oni raczej hm... nie potrafia walczyc. To chyba lepsze okreslenie. Wojna moze i bedzie ale Polakow mozna okreslic tak: walcza jak nigdy, przegrywaja jak zawsze .
A propo new owner Falkona to to nie wiem jaki glab mogl sprzedac jeszcze wiekszemu glabowi chara ktory jedyne co potrafi to deadowac na szwedach (moglby chociaz stac w pz, jak nie potrafi 82 MS uciec przed max 93 RP ).
Co do Safi Askara to nie wiem czy dzieli czy nie, ale jak ktos jest online ~po ok 18-20h na dobe przez kilka tygodni to podejrzane.

Over & Out
Karwal

Stary owner Flakona to nie 'glab' .A ten co teraz gra to sie zgodze , nie umie grac.

Cytuj:
omg wojny na askarze nie bedzie.
byla juz nie jedna okazja zeby pokonac swe ale tu gz dla noobkow, ktorzy czekali nie wiem na co a jesli nie brali udzialu w wojnie i tak byli hunted za lvl.
sam bralem udzial w kilku wojnach na askarze. 1 byla ja brian dark mial 35lvl
eternal union vs shadow. potem byla wojna dark mafia vs eclipse, potem fearless vs eclipse i ostatnio byla wojna z eclipse, nie pamietam nazwy naszej gildi, poniewaz przetrwala 3 dni -.-. w ciagu tych 3 dni wynik byl chyba 16:0 dla swe, gdy gildia sie rozpadla zostalem tylko ja z garstka kumpli trapowalismy swe itp. teraz z tego co wiem wiekszosc polakow hlvli idzie na new serv, wiec tym co chca zaczac gre na askarze nie polecam

yours, Tagassh
Tagassh nie zniechecaj ludzi do przyjscia na Askare
Skittl jest offline   Odpowiedz z Cytatem