Zobacz pojedynczy post
stary 10-12-2005, 07:47   #666
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

A ja skillowałem sobie na dwarfach i podchodzi jakiś dru, 9lvl i zaczyna mi dwarfy bić.
Mówie mu żeby zostawił bo trenie, a on na to że on też treni. No normalnie myślałem, że mnie w tym momencie cholera weźmie, ale się wyciszyłem i powiedziałem spokojnie: "LEAVE OR DIE NOOB!!!" XD normalnie tego nie robie i zawsze pozwalam expic niższym lvlom tam gdzie ja (nie tak jak inni :/), ale się delikatnie zdenerwowałem. A on w między czasie ze stoickim spokojem zabija mi drugiego dwarfa. Dzięki bogu miałem przy sobie coś takiego jak bp FFków bo na skillowanie wziąłem ze sobą tylko machete;]
niestety zdażenie miało miejsce podczas lagów i freezów na wszystkich serwerach więc szczęście mi niedopisywało i złomek przeżył, ale po drodze wykrzykiwał różne ciekawe rzeczy np. "help plxxxx! Oni chcom mnie kill!"
Po tym już miałem pewność że to noob w pełnym tego słowa znaczeniu i dostał ode mnie hunta. Przez następny tydzień czekałem ale gość nie był wogóle online aż do dzisiaj ;]

Jakby ktoś nooba spotkał, Mateuszek nasz drut nickiem opatrzonego, niech go pozdrowi XD
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem