Po pierwsze:
Hejo wszystkim którzy czytają tego posat i dzięki za to, że postanowiliśćie się poddać trudnemu zadaniu domyślania się toego o czym pisze bo nie zawsze ejst to jasna treść
Po druigie:
Jak sami widzicie pewnie (patrz to coś pod avatarem) jestem Druidem

.
I choć bardzo podoba mi się grafika

to musze przyznać, że ten cały
PO******NY Soul jest do D.... Dało się jeszcze przeżyć soul za runki ale już za to że mamy walić z wandów z soula :|?? Załamka -.-"

Pozatym nie podoba mi się, że druid na 79 lvl będzie walił tyle samo co noobek na 8 lvl który dostał wande od kolegi. I co z tego, że tamten ma rzekomo więcej many. Przecież może mu się soul skończyć bo robił runki albo mana :/ I w takim razie po co MLVL ?! Nie po to się go trenuje... Pozatym porównam to do knighta to by było tak samo gdyby 100 knight z Fire Sword walił tyle samo co knight na 10 lvl W dodatku ten na 100 lvl ma o WIELE lepsze skille. Zadowalało by takie coś?! NIE! Daltego nich Czipki Wezmą się za dodanie czrów ofensywnych , Zlikwidują Soul (ewentualny soul za runy) , niech dodadzą coś w stylu Soul Fluid , i wandy niech będą ale... niech 50 sorc nie wali tyle co 12 druid co?!