Temat: Głosowanie!
Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2005, 00:02   #76
Sir Chromos
Użytkownik Forum

Sir Chromos's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Katowice

Sir Chromos ma numer GG 901423 Sir Chromos ma login Tlenu adiqos
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Joł ziom pozdro pozdro!

Czy do Twojej świadomości, nie moze dojśc, że jeśli wiecej osob zaglosuje, iż wolą kupowac pacci od resellerów (wyjaśnie to słowo bo pewnie nie rozumiesz - posredników), to Cipsoft bedzie starał się zawrzeć z nimi jakąś umowe, między innymi z firmą Drom. Prawdopodobnie zostanie obniżona cena Pacca, tak aby pośrednił mógł na tym zarobić. Znając życie i Droma ceny na tibia.pl pójdą w dół, ponieważ nie jest on osobą, którą chce sie wzbogacić wszelaki możliwy sposób. Zrozumiałeś chlopcze, czy jeszcze jaśniej Ci to wytłumaczyć? A poza tym, to nie staraj sie pisać na siłe w taki wyszukany sposób, bo niestety Ci to nie wychodzi. Polecam także zapoznać się z podstawami interpunkcji.

echh słuchaj z interpunkcją oraz angielskim nie mam najmniejszych problemów więc przestań zmieniać temat bo nie o poprawnej polszczyznie tutaj rozmawiamy. I ZROZUM ja nie oskarżam Droma o to że kłamie i i mówi zaznaczać to bo chce się "nachapać" tylko o to ze np podobna cała kasa idzie na konkursy sprzęt itp a ja widze ze wszytsko chodzi jak by było postawione na 486 a konkursów też jak na lekarstwo . To raz
A dwa mi sie tylko nie podoba pisaie że zaznaczcie to i to i to i to bo do cholery każdy zaznacza co chce a mi się takie nakazywanie kojarzy z komuna albo radiem maryja i dlatego mam takie odczucia a nie inne jak napisałem w poprzednich postach. To dwa
A co do ugody to najpierw musza się dogadać a to nie jest łatwo ponieważ Cip-y bedą chciały aby najpierw wykazali ze ewentualna obiżka cen nie spokoduje mniejszych wpływów ponieważ liczba ludzi kupujących pace wcale nie musi sie zwiększyc bo ile obniża cene? 3% to przy kwocie 90+zl jest naprawde symbliczna sumą....

I prosze skończ obrażać ludzi bo to świadczy tylko o Tobie.... I najlepiej rozstańmy się w pokoju i spokoju bo każdy z nas ma odmienne zdanie i nie dojdziemy do porozumienia więc chciałem zaproponować rozejm jeśli oczywiście wyrazisz taka chęc....

Kthxbye

Red Rose forever and ever in my heart.

Ostatnio edytowany przez Sir Chromos - 11-12-2005 o 00:11.
Sir Chromos jest offline