no niestety Tass ma racje.
Bawicie się w wojny, uwazacie sie za nie wiadomo jak madrych, jak lepszych i jak dorosłych od innych. a tak naprawde to jestescie malymi dziecmi, ktore jak sie cos stanie zabieracie zabawaki i idzecie do odmu. na poczatku kazdy fajne cwany, obraza innego i uwaza to za szczyt inteligencji i doroslosci.
po przeczytaniu tych postow nawet nie mam sie co zastanawiac. NIE BAWIE SIE W TA WOJNE I DO NIKOGO SIE NIE DOLACZE. bede dalej sobie grala na obsidi, expiac, robiac runki... bawic sie i "relaksowac" po ciezkim dniu w pracy. nie mam zamiaru latac za ludzmi, mscic sie na nich bo tak naprawde powodu nie znam zadnego dlaczego tak nienawidzicie NG i dalczego zaczynacie ta wojne. podobno Yunachi zna tylko prawdziwa historie. to moze sie pochwali i powie reszcie.
LUDZIE PRZEJZYJCIE NA OCZY... WSZYSCY. TO SIE TYCZY NAWET TYCH KTORYCH LUBIE. ZACHOWUJECIE SIE JAK BYDLO LATAJACYCH DZIECI W PIASKOWINICY. PRZESTANCIE SIE WYZYWAC. JESLI CHCECIE POKAZAC JACY JESTESCIE MESCY I DOROSLI.. SA NA TO INNE SPOSOBY. A TERAZ.. PRZYKRO MI JAK DLA MNIE JESTESCIE BANDA ZALOSNYCH MAMISYNKOW....
niech wygra ten kto lepszy.. a ja ide expic pozdrawiam wszystkich, ktorzy wojen nielubie i sa neutralni :*