Temat: Odszedł...
Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2004, 20:40   #32
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez de@th
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dobo
@de@th

Przykro mi, nic nie wiesz Te logi mogą tylko wprowadzić w błąd. Gdybyś wiedział, co się działo na admin&mod board, to byś zrozumiał naszą decyzje.
Przykro mi że tak się skończyło.
to moze podacie tamte logi przypuszczam ze kazdy bardzo chcetnie by sie dowiedzial co sie tam wydazylo
Dobra sam mnie do tego zmuszasz...
Nie chciałem tego rozdrapywać ale masz!
Po pierwsze kłopoty z Bosalem zaczęły się już w 2003 roku. Po updacie nie mogliśmy wyprosić by Bosal wrzucił update. Strona upadała, wszyscy twierdzili że strona jest kopią gery. Ale wtedy pojawił się matKus, dostał dostęp do servera, zmienił strone. 90% tego cco teraz widzicie jest jego autorstwa. Dalej, była sprawa forum. Obecne ma kupe błędów, Bosal powiedział że zmieni. Pomimo wielokrotnych apelów 6, 4 ,2 miesiące temu, bosal obstawał przy tym że w końcu kupi. Kiedy już jednogłośnie ustaliliśmy ze bedzie phpBB 2.08, bosal poinformował nas że jednak kupił forum. Całe plany poszły się.... Kiedy już pogodziliśmy się ze "jest" wbb2, musieliśmy czekać miesiąc, aż dowiedzieliśmy się że wersja jest po Niemiecku - a ludzie z fpp.pl zgubili numer, potrzebny do ściągnięcia angielksiej łatki. Kto tłumaczył? Matkus.... W międzyczasie doszły tosty - oczywiście bez naszej wiedzy. Od Bosala dostawalismy Maile w stylu "mam komurke do sprzedania", "nie wiem czy to nie czytałem tego, ale wygląda ze fajne" (o ConQuest). Nie wzieliśmy udziału w ConQuest...
Dochodzą jeszcze do tego takie fakty jak to że bosal chciał sprzzedać strone na allegro. Przykro mi to roztrząsać ale zmusileś do mnie do tego. Co więcej ostatnio Bosal na TYm forum zrobił dział o Helbreathie, i dał moda swojemu koledze - mnie to nie ruszyło, ale Matkus który miał zawsze najwięcej kontaktu (i tak znikomy) znim nie wytrzymał - i postanowił odejść, zabierając ze sobą materiały. Razem za nim poszliby Drom, N3m3s!s i Ja...
Ogólnie przykro mi BOsal że to pisze, ale sytuacja się troche pogmatwała

ogólny skrót - nie jestem w stanie przedstawić tego, co się działo przez ponad pół rok w jednym poście.
Przykro mi że bosal przeczyta te słowa, bo już chcieliśmy do tego nei wracać.

BTW Jak MatKus napisał o swojej rezygnacji, musiałem wysłac 2 smsy, 1 wiadomość GG, nim Bosal sie zorientował...

To do waszej wiedzy...
EOT~
Dan the Automator jest offline