Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czarownik iwanow
Omg czytam te komenty i widze ze same weterany i magistry tutej... Pograli w Cod, MOHAA czy innego wolfa, obejrzeli Szeregowca i Pearl Harbor i jush wiedza jak to wygladalo. Jeden madzejszy od drugiego. Nic jeno pouczenia. A ilu z was ksiazke jakas przeczytalo? Ktokolwiek czytal wspomnienia jakiegos zolnierza z frontu? Nawet autor tego kretynskiego tematu ma w avatarze morde jakiegos zolnierzyka ze szpilu... No panowie szlachta z czym do Unii?
/\
tragedia... wlasnie o tym mowie. W tym waszym wspanialym CoD w jednej z kampanii gra sie zabolami w innej ruskami... No sry ale jesli ktos ma jako takie chociazby pojecie o historii to zrozumialby dlaczego ta gra ze wzgledow historycznych jest denna wiec jak moze pokazywac cos z ktorejkolwiek z bitew?
|
Wiesz czytałem 2 kksiązki i wie co nieco. A ty cwaniaku byłeś na wojnie, że ponad nas się wywyższasz? CoD MoHAA jest napewno lepszym przedstawieniem tego, co działo się na wojnie, przestrogą, niż to badziewie, które nic nie pokazuje. Naprawdę niechciałbym by poźniej gdy ja bym znalazł się na wojnie robiono o mnie denne grafiki, które tylko ośmieszają całe przedwsięwzięcie. Spytaj się twojego dziadka czy praca tego pana mu się podoba. Jeśli twój dziadek jest na tyle stary, by pamiętać wojnę. Moi wujkowie byli w oświęcimiu... dlatego jestem dość przewrażliwiony na tego typu sprawy.