Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xantar
I tu się mylisz... Pacc na test serverze nic nie daje przy logowaniu sie 
|
Jasne, wcale, a to, że kontem z paccem loguje się max w 5 minut, a faccem czekałem 3h i nic to zbieg okoliczności... który miałmiejsce kilka razy. Szkoda, że na tym faccu jest lepszy chat z boszkami >.>.
@Topic
Różdżki są do kitu, do kitu dla knighta of course, wyobraź sobie, że robisz knighta do pekowania i trenisz i trenisz i trenisz... żeby przez 60 ek przebijać się co pewien czas po 10-30. A tu podchodzi szczęśliwa łamaga boska na 10 lvlu sorcem i z różdżki tak go tnie, że idzię się załamać. Wniosek? Sorcerer z różdżką będzie od teraz najczęstszym widokiem podczasz szukania pkerów.
Skały dziwacznie wyglądają przy depo (ogólnie są bardzo ładne). Podłoga depotowa mi się nie podoba, new lighting doda grze wiele klimatu (jeszcze trochę i trzeba będzie shadery instalować do Tibii

), szczególnie ładnie prezentują się podziemne drogi (vide ghostland).
Mana - Jeżeli jesteś 10 sorcem/drutem to graj nim dalej, nie idź na nowy server. Bo tutaj kupisz bp hmm za 1,5k, a na nowym świecie za ok. 2k~. Uhy na 400 many, sdki od 45 lvlu, uhy od 30 lvlu. Bywa, sorc i drut (low-level of course, ci więksi mają z tego same plusy) mają przekichane. A knight? Knight ma cudownie. Ja zauważyłem, że mana rośnie mi co 6 sek po 2. Niesamowicie CipSoft będzie musiał zwiększyć wymagania na dany mlvl (i znowu, h-lvl ma lepiej niżlow-lvl).
Zobaczymy jak to będzie. Mi się ogólnie update bardzo podoba. Myślę, że przysporzy CipSoftowi "kilku" nowych graczy. Chłopaki z Niemiec zaczynają wprowadzać klimat do Tibii, co mi się bardzo podoba (możnaby powiedzieć, że ten update jest przeciwieństwem poprzedniego, tam stawiano na to żeby było więcej i większe).
Btw. Odniosłem takie dziwne wrażenie jakbym szybciej chodził. Nie wiem czy jestem w błędzie, czy po trawie/piachu szybciej się idzie czy w ogóle gra ma stać sie dużo bardziej dynamiczna.