Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2005, 14:42   #475
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Nowe głosowanie:
Dlaczego Cors Enta wywalono z gildi, a w commencie na stronie ma napisane "sh*t happened" (ale się podnieciłem, co? ):
a) "Wewnętrzne sprawy gildii" - zbieg niefortunnych zdarzeń doprowadził do smutnego rozstania.
b) Cors Ent odszedł sam - poczuł, że jest na tyle fajny, że nie potrzebuje już Silent Force.
c) Taktyka - nie wiem, "stratedzy wojenni" na pewno coś wymyślą.
d) Wywalono go z innego powodu - można się podniecać bezpodstawnie, że szwedzi zaczęli eksterminacje (głupota to głupota, oczywiście głosującego, nie szwedów, ich rozumowanie nazwał bym raczej idiotyzmem), nie lubią Corsa bo ma brzydki outfit etc.
Głosowanie uważam za otwarte do czasu kiedy w opisie Corsa Enta pojawi się "retired".

Btw. Moim zdaniem Wanted powinno wykorzystać czas kiedy SF nie chce Corsa i zrobić mu kuku. Taka mała sugestia. W końcu okazja znalazła się jak znalazł.

EDIT:
@Down
Czemu mówisz, że masz nadzieję, że Szwedom nie odbije? Mi się wydaje, że jakieś powody takich obaw muszą być. Ciekawe jakie.

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
spadłem z krzesła ze smiechu

po 1 nie wywalono mnie, a sam wyszdłem
po 2 nie wyszedłem bo sie na kogos obraziłem / powyzywałem z kims i nie chce grac
po 3 ten opis zdziwił mnie bardziej niz wszystkich innych
po 4 pewnej nocki nieco za duzo wypiłem i nastepnego dnia rano obaczyłem ze jestem poza gildia i z takim fajnym opisem
z tego co mi przebłyska w pamieci to chciałem isc do Jackan United- ale nie jestem pewien

w kazdym razie nie ma mowy o " nie chcianiu mnie przez SF- albo co lepsze moim retired " - od zwykły pijacki wybryk

ale teorie tego typu wyssane z palca świadcza o tym ze niektórzy naprawde bacznie intersuja sie moim charem - jego gildiami i opisami i do kazdej najmniejszej zmianny kreuja włąsne historie

ja tez was lubie

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 11-12-2005 o 21:52.
Cors Ent jest offline