Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomekfaszcz
Chodzilo mi tu jedynie o sposob w jaki Tibia pl napisala tego newsa
-zaglosujcie na opcje wygodna dla nas, to pacc moze byc tanszy.
Nie mowiac tu wogule nic o pozostalych opcjach do glosowania, a moze ktos chcialby wiedziec co oznaczaja pozostale oddac na nie glos ale niekoniecznie jego angielski jest na tyle dobry.
Co do zyskow, co Cie boli ze sie nad tym tak rozwodzisz? Wspomnialem ze maja z tego duzo, bannery google zapewne pokrywaja comiesieczne koszty servera, przelew kosztuje grosze a o podatkach nic nie wiem jako iz jaki podatek mozesz zabulic od tego ze ktos Ci przesyla kase a ty ja wysylasz dalej przelewem ?
|
LOL w jakim ty świecie żyjesz?
No cóż, nie można się czepić tego newsa...
Drom prosi, a potem jeszcze dziękuje za oddany głos...
"Wogule" to myślę że inne opcję nie są trudne do rozszyfrowania nawet dla analfabety językowego -.-... Poza tym każdy wie, może i twój umysł też zdążył już pojąć, że gdy wybierzemy inne opcję NIC się nie zmieni...
A po wybraniu opcji reseller może CIP Soft ułatwi dostęp resellerom, przynajmniej coś się zmieni.
Co do zysków... a no właśnie - to nei mnie boli, tylko ciebie bo nic o tym nie wiesz, tylko takie leszki jak ty myślą że z reklam Google są zyski takie, że można sobie wille kupić, po paru miesiącach... wątpie czy jesteś w stanie sobie wyobrazić jak serwer jest kosztowną rzeczą, i to nie jest 333 MHZ i gówniane łącze 10 kb tylko naprawdę porządny kombajn... (z tego co mi wiadomo coś 3 GHZ)
Przytoczyłem ci to wszystko, żebyś nie przytaczał cytatów typu "allegro tańsze" ; "Oni wogule nie placa podatkow" ; "oni maja z tego duzo"
Na prawie się nie znasz, nie znasz ich zysków z 1 pacca brutto, nie znasz kosztów. WIĘC NIE MASZ PRAWA rzucać oszczerstw w stronę tibia.pl .
IMHO Drom ledwo co zarobi do kieszeni żeby odreagować, i iść z MatKusem na bronka

.
TAK użytkowniku przemysl to sobie, i nie rób z tego takiej kabały jak to miało swego czasu miejsce na scenie politycznej typu " Tusk - Heteryk, Kaczyński - Katolik, a i jeszcze pieniądze obiecuje"
Na koniec pozwole sobie przytoczyć
S. Lema "Nie wiedziałem, ze na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu"
@Phoelerius Hmm naprawdę jesteś dziwny... wydawałoby się na początku że cos tam błyskasz inteligencją, lecz teraz? Okazało się że się myliłem :S