Cytuj:
Oryginalnie napisane przez majk
Hellraider naucz sie czytac bo napisalem ze wy *******icie ze NG ma rasistowskie zachowania to 1 a 2 to wiem wiecej i to duzo wiecej co sie dzieje na wojnie wiec sie nieodzywaj
|
Ok moj blad. Ale facet nie zabijaj mnie smiechem kto ty jestes jakis forumowy lizodup ng? Moze oni nie maja rasistowskich zachowan hahaha? Poza tym nie wymadrzaj sie, ze wiesz cos o wojnie bo tym momencie jest to *******enie z twojej strony, a tak poza tym to gdzie ja wspomnialem o wojnie tak w ogole? Chodzilo mi raczej o twoje durne wymadrzanie sie a zreszta nie bede tracil czasu bujaj sie
@topic: Coz po dzisiejszej open battle mimo ze padlo sporo osob (w tym ja hehehe

) to ng rowniez ponioslo straty i to oni sie wycofali. Podczas bitwy bylo widac niezle zgranie ng i totalna dezorganizacje boomu no i rowniez w wiekszosci przypadkow spora przewaga lvlowa (96 ms + 87 rp vs 39 ms rox

) dala sie nam we znaki i byla powodem takiej przewagi we fragach ng. No ale coz, wojna sie jeszcze nie skonczyla i z pewnoscia nie skonczy sie ani jutro ani za tydzien.
Powiem Wam coś w tajemnicy...
NIECH ŻYJE ODBYT !!