Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2005, 21:29   #34
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez majk
Hellraider naucz sie czytac bo napisalem ze wy *******icie ze NG ma rasistowskie zachowania to 1 a 2 to wiem wiecej i to duzo wiecej co sie dzieje na wojnie wiec sie nieodzywaj
Ok moj blad. Ale facet nie zabijaj mnie smiechem kto ty jestes jakis forumowy lizodup ng? Moze oni nie maja rasistowskich zachowan hahaha? Poza tym nie wymadrzaj sie, ze wiesz cos o wojnie bo tym momencie jest to *******enie z twojej strony, a tak poza tym to gdzie ja wspomnialem o wojnie tak w ogole? Chodzilo mi raczej o twoje durne wymadrzanie sie a zreszta nie bede tracil czasu bujaj sie

@topic: Coz po dzisiejszej open battle mimo ze padlo sporo osob (w tym ja hehehe ) to ng rowniez ponioslo straty i to oni sie wycofali. Podczas bitwy bylo widac niezle zgranie ng i totalna dezorganizacje boomu no i rowniez w wiekszosci przypadkow spora przewaga lvlowa (96 ms + 87 rp vs 39 ms rox) dala sie nam we znaki i byla powodem takiej przewagi we fragach ng. No ale coz, wojna sie jeszcze nie skonczyla i z pewnoscia nie skonczy sie ani jutro ani za tydzien.

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem