Zobacz pojedynczy post
stary 12-12-2005, 08:44   #37
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Król uuuuu :/

no ludziska z gildii BOOM piszecie z noob charow aby nie psiac fragow an 50 lvl a sami se piszecie takie po drugie anzywacie 50 lvl polskimi noobami ja nie wiem kto ale np Raxilon jako jedeny sie wypowiedzial an forum i sie sprzeciwil a reszta byle wygrywac we fragach to pisza jak Anty aby ich nie liczyc Panowie wiadomo ze wiekszosc z was odejdzie z servera czesc sie wykupi ale jak was nie liczyc to nie walczcie proste sami nie kazecie liczyc 50 lvl ale divilonia i inne 50 lvl od nas to se liczycie uuu niesprawiedliwi Panowie z BOOM

a co do fragow moze i padlywyzsze lvl ale dla nas kazdy stracony frag i zabity przyjaciel jest tak samo wazny iczy pada waldorio czy divilonia to my jestesmy tak samo lzi a nie tak jak u was jak pada 50 lvl to nic jak 70 to lipa :/ a tak sie traktuje przyjaciol co walcza z wami za wolnosc ?? i taka z was gildia iby gadacie 50 lvl ze sa potrzebni a potem ich nazywacie polskimi noobami ... co to za wdziecznosc :/ i to jest wlasnie dowod ze tylko do swoich celow potrzebujecie ludzi i tyle jak dobrze ze jestem w NG

Yunichi postaw flaszke Piccarro co ty bys bez niego zrobil niedobry chlopczyk
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem