Sprawa wyglada tak .. no mowiac krótko bez ogródek to jest prze....bane Sie uwzieli na nas ZTA i nie odpuszcza ale szczerze mowiac nie przekreslalbym naszych szans w starciu z ZTA. Jezeli Scary kids nie wejda do wojny (co narazie sie nie stalo - Widze nieznaczna dzialalnosc Stutterfly ale reszta jego gildii pozostaje neutralna) to widze nawet niewielkie szanse na zwyciesto choć bedzie to ciezkie ... mam jeszcze pare pomysłów na invity do hail freedom. Prosze mnie zrozumieć ze nie moge was wszystkich tam zaprosic ilu ludzi tyle pomyslow zrobilby sie straszny syf A tak poza tym nie chce tych najnizszych lvl w gildii poniewaz sa bardzo latwym celem a w wojnie tak to juz jest ze frag w gildii przeciwnej obniza jej morale. Ale to nie znaczy ze nie chce pomocy wszystkich polakow. Jak by co piszcie w grze do mnie lub do innych vice z hail freedom a na pewno cos wymyslimy.
Ale jezeli chcemy ta wojne wygrac to jest jedna podstawowa zasada .. potrzebujemy bardzo duzo run a pieniedzy mamy niewiele.. Próbujemy sprzedac Golden legi Nexus stara ale narazie nam nie idzie. TAk wiec apeluje do Polaków. Jezeli tylko mozecie nam dać jakies darmowe runki (SD,Uh najbardziej pozadane) to bylbym bardzo wdzieczny jezeli tylko by sie udalo pokonac ZTA to jakos bysmy sie wam odwdzieczyli.Jak byscie mieli cos i chceli wspomoc to wysyłajcie do :
Okon Tiger
Darashia
lub
Nexus Star
Thais
Z góry dziekuje i trzymajcie kciuki .. moze na pocieszenie powiem ze w niedziele zabilem jednego czlonka ZTA - Galfordy
Wkurzyli sie

pozdrawiam
P.S. Woina pisze przez "i" zeby Brazole nie mogli tego przetlumaczyc na jakims translatorze ogolnie piszcie tu bez polskich liter i z bledami to im utrudni zycie

)
Chcialem to zamiescic w starym poscie o wojnie na emperze tu na forum tibii pl ale cos sie spierdzielilo i nie moglem .. Comment plx