Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sath_okh
Okon ma racje, jesli ktos ma za niski level to nie znaczy ze nie moze pomoc w inny sposob. Runki beda bardzo potrzebne, sam na razie mam kilka bp uhow, jesli sie okaze ze moj level jest za niski to wbijam na druta i robie uhy ^^ Mysle ze przydaloby sie zeby troche pomeczyc tez runemakerow ludzi z ZTA, zwlaszcza tych ktorzy sprzedaja im wieksze ilosci run. Co prawda mozna je teraz kupic w sklepie ale to zawsze to pol tysiaca gp w plecy na bp uhow beda mieli.
PS
powiedzcie o tym watku znajomym zeby nie bylo ze tylko pare osob o tym wie. Nie wszyscy przegladaja forum na tibia.com a przydaloby sie zeby wiedzieli co sie dzieje.
@up
co sie dzieje bylo mniej wiecej opisane w poprzednim watku. to jest bardziej watek organizacyjny naszych sil zbrojnych 
|
ja myslalem zeby moze zorganizowac wszystkie runy u kogos w domku czy cos tak jak np u mnie i jest akcja ktos jest online ale nie ma run to mu daje bo mam caly sklad.. Mysle ze to dobry pomysl a jedyne co nam do tego potrzebne to zaufanie. Tylko ze jestesmy w kropce i chyba nikt tu interesow bic nie chce... Mowie prosze apeluje : Bez run nic nie zdzialam Moze sie powtarzam ale to cholernie wazne:/