Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adaras
Szkoda tylko, że nie ma Paladynów, a wojownicy zawsze wyglądają jak barbarzyńcy. =]
|
Za to masz 6 klas postaci i mozna z tego zrobic fajna mieszanke {1postac ma 2profesje}. Np. W/Mo {wojownik/mnich} z odpowiednimi umiejetnosciami to twoj ukochany paladyn... jak nie wiesz jakie umiejetnosci to robisz postac Only PvP wybierasz paladina i sprawdzasz jakie ma....
Wg mnie gw to najlepsza gra na swiecie {tibie to se moge wsadzic gdzies}. Tu trzeba myslec taktycznie i nad tym jakie umiejetnosci sie teraz przydadza, jaka bron najlepiej tu dziala {np. w zimowej krainie najlepszy mieczyk to dragon sword, albo jak sie go nie ma to kupujemy ulepszenie do broni, ktore sprawia ze ta zadaje ogniste obrazenia}. Podoba mi sie tez ze nie lata za mna 10000000000000000 ludzi idac na jakiegos potwora... po za miastami widzimy tylko swoja druzyna i przeciwnika. ograniczenia lvl do 20 tez ma swoje plusy. nie ma tak wielkiej roznicy miedzy grajacymi od wydania a poczatkujacymi... Tryb pvp pozwala na granie przeciw innym nie dobijajac do jak najwiekszego lvl... odrazu mamy max. Muzyka i krajobrazy sa bardzo fajne. Kazda misje {nie questa tylko misje} konczy filmik mowiacy nam o tym co sie w swiecie tyrii dzieje, takie filmiki czasem zdazaja sie podczas wykonywania misji. prawie wszystko jest tu wyjasnione i nie walczy sie tu z jakimis szczurami czy krulikami a z roznorodnymi potworami, z ktorych kazdy gatunek ma slabszy i mocniejszy punkt. w grze odbywaja sie przerozne turnieje takie jak: turnieje gildii, turniej papier, kamien i nozyce... mamy tu duzo mozliwosci na spedzenie mozliwosci. mamy tu 3 SERWERY: Amerykanski, Europejski i Koreankski. Wkrotce dojdzie i chinski. serwery te takze konkuruja ze soba {w Hall of Heros} o Favor of Gods. Favor- przychylnosc bogow- pozwala nam na wejscie do takich miejsc ja FoW, czy Uw. bogowie sa takze dla nas laskawsi i np. jak zlozymy im ofiare to dodaja nam morali badz regeneracji zycia. po wiecej informacji zapraszam na strone
www.guildwars.pl
GUILD WARS RZADZI!!!!!!!!!!!