Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2005, 07:46   #42
NeXaLiD
Guest

Domyślny

Az Żal mi tu wszystkich słuchać.

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej
po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak
Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych No ale.. ja jestem szpieg wiec mnie zabili mam screena kto chce niech napisze do mnie na gg pokaze wam kto mnie walil i czy bylo mozliwe przezycia tam Jednej sekundy poprostu cal;e Boom... na 1 strapowanego 70 Ek :< Ale mojego bp niewzieli wyzucilem do wody a gs i bohy Pff mam już Drugie a i wtedy to niebyłem w NG A teraz Anty Speed i Erfis sie chwalą że mnie zabili... Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag... a ja niebyłem w wojnie to mozecie se go zkreślic btw. dead od yunichiego to juz wiedziałem ze tak bedzie nawet sie nieuhalem bo mialem Aola a yunichi wielki kozak Musi miec Ownerow nawet w Wojnie ) a yunichi Ue i Sd co prawda zabił ale co z tego? 15 min pz złapał :< co do całej wojny Ng liczy 30 graczya boom 50+ z tego 19 NG walczyło tylko a w boom 40+ czyli była wojna 19 vs 40+ Ludzie to o czym tu mowa... a zeby bylo tak ze całe ng na całe boom to by z boom nie było co zbierać Hail Ng! Hail And Kill
  Odpowiedz z Cytatem