Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2005, 08:56   #130
Cashigus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Cashigus ma numer GG 7171566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ketsok
okropny fake... naprawde... Ty sobie chyba nie zdajesz sprawe z tego co Ty robisz... przeciez to jest okropne... 13letni dzieciak robi sobie "jaja" z historii... Mowisz, zadnych skeczy, nie wysmiewam sie z tej tragedii... wiesz..moim zdaniem jest inaczej. Juz samo usytowanie tragedii całego swiata w realiach Tibii jest błazenadą. "Trutututut"? - tak, to jest piekny i wogole nie błazeński opis ataku pancernika S-H na Westerplatte.
Wasz jedyny agument: "Gry typu Call of Duty...MoH... bla bla bla... jakos ich nioe krytykujecie" - wiesz..jak dorosniesz zrozumiesz roznice... to tak jakbys powiedzial: "Na swiecie jest tyle mordercow" i zaczal mordowac... pomysl... Poza tym, nie porownoj twojego fake do gier typu call of duty, bo one są ciut bardziej realistyczne, poza tym juz sama narracja jest chora: zważ ze gry typu COD są skonstruowane tak: aby było wiadomo, że to Hitler byl napastnikiem, ze to on jest "czarnym charakterem" tego konfliktu i to jego ideologie spowodowaly wojne. A Ty co zrobiles? "Europa nie chce dac nam surowcow, zabijmy Polakow" ... Okrucienstwo Hitlera chcesz wyrazic textem typu: "Ktoś tam says: nieee zostawcie moje dzieci" - przeciez to paranoja... Wszyscy ktorzy są zaabsorbowani tym fakem powinni przemyslec moje slowa... cos czuje, ze za chwile dostane 10 odpowiedzi typu: "wez sie lecz, co ty mowisz bla bla bla"..ale moim zdaniem i zdaniem zapewne duzej czesci forumowiczow to ty powinienes sie leczyc... Moim zdaniem to jest za swierza rana zbey ja rozdrapywac i tym fakem mnie zniesmaczyles
W twoich słowach jest dużo racji. Źle pokazane jest okrucieństwo Hitlera, ale nie czepiaj się tak chłopaka, bo widać, że się starał.

@Topic
Fake ładny, parę niedociągnięć, ale da się przeżyć 8,5/10.
Cashigus jest offline