Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2005, 22:32   #45
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NeXaLiD
Az Żal mi tu wszystkich słuchać.

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych No ale.. ja jestem szpieg wiec mnie zabili mam screena kto chce niech napisze do mnie na gg pokaze wam kto mnie walil i czy bylo mozliwe przezycia tam Jednej sekundy poprostu cal;e Boom... na 1 strapowanego 70 Ek :< Ale mojego bp niewzieli wyzucilem do wody a gs i bohy Pff mam już Drugie a i wtedy to niebyłem w NG A teraz Anty Speed i Erfis sie chwalą że mnie zabili... Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag... a ja niebyłem w wojnie to mozecie se go zkreślic btw. dead od yunichiego to juz wiedziałem ze tak bedzie nawet sie nieuhalem bo mialem Aola a yunichi wielki kozak Musi miec Ownerow nawet w Wojnie ) a yunichi Ue i Sd co prawda zabił ale co z tego? 15 min pz złapał :< co do całej wojny Ng liczy 30 graczya boom 50+ z tego 19 NG walczyło tylko a w boom 40+ czyli była wojna 19 vs 40+ Ludzie to o czym tu mowa... a zeby bylo tak ze całe ng na całe boom to by z boom nie było co zbierać Hail Ng! Hail And Kill
Erfis i Hsev to sa nooby? Jakby mieli takie lvle jak ty to juz bys byl zjechany z 10 lvli jak nie wiecej i bys inaczej gadal xD. Poza tym mowisz ze nikogo nie zabili, czyli chodzi ci pewnie o fragi tak? Powiem ci ze uczestniczylem w pierwszym i drugim dedzie divilonii, w dedzie elite demolishera, rowniez w obu dedach waldoria... a inna sprawa ze to nie ja dostalem fraga, bo chodzilo mi o to zeby padl a nie o to zeby zdobyc fraga (tak, to ja walilem f bomby zamiast sd lol i to na mnie idiota waldek zrobil pz locka na edron bo pewnie poczul, ze jego duma zostanie urazona, jesli da sie klepac 52 rp i 39 ms.. a skutek jaki byl taki byl). Nazywasz mnie noobem, a mam reca jak gonili mnie meraz, waldorio i dare drix i im zwialem(a mialem skulla)... to chyba oni sa noobami, czyz nie? Poza tym "Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag" Czyli najpierw mowisz ze ja nic nie zrobilem bo nie oddalem ostatniego ciosu a potem smiejesz sie z erfisa, bo "udalo mu sie" lol zaprzeczasz samemu sobie zawsze byles jestes i bedziesz frajerem (juz nie mowie o placeniu ci za darmo i przezywaniu przez ciebie zmarlego ojca mojego kolegi.) Panie xarabek hah, co ty zrobiles w tym open battle? polatales za erfisem i padles, a ja na poczatku nie robilem pz, bo nie wiedzialem co sie dzieje, a potem padlem od sd combo mannowa i dare drixa i to ty lepiej stfu, bo nie wiesz co piszesz, wtedy jak cale boom sie na ciebie rzucilo to pisales do mnie ze jestem ***em hahaha, a ty nie byles jak po tym jak ryzykujac zyciem uratowalem twoje +/- 100k, ktore ci wylecialo jak padles na ofie mowiles ze za***albys mnie dla wyrownania rachunkow i co ty nie byles ***em? So pathethic......
A co do tego czy lepiej spotkac czy nie mnie/erfisa to kwestia wlasnego zdania. Madreth z ktorym przezylem calkiem sporo wypowiedzial sie na nasz temat, a ty nie masz prawa podwazac jego opinii "dlatego ze nie robilismy pz" bo tak naprawde to mnie w akcji nigdy nie widziales myslisz ze jestes dobry bo wbiles te 31 lvli wiecej, a moze wezmiesz pod uwage ze ja mam zycie w rl a nie tylko tibia i tibia... Mozemy sie zmierzyc na podobnych lvlach wtedy zobaczymy czy dalej bedziesz mnie nazywal noobem

A tak calkiem btw to mowisz ze chciales wstapic do boomu..nawet jesli nie byles szpiegiem to padles slusznie jako zaplata za wczesniejsze czyny, oszustwa czy power abusing, widzialem wiele wypowiedzi na twoj temat i znam ludzi ktorzy znaja cie dluzej niz ja i calkowicie sie z nimi zgadzam.. no to tyle ;]

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!

Ostatnio edytowany przez Hellraider - 13-12-2005 o 22:34.
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem