Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2005, 06:49   #47
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
¦wiat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Król ahhhh znowu ten ...

Hellraider no widizsz jak koledzy nasi pisali co o nas sadza z arcani i poprzednich serverow to nazywaliscie ich asslickerami a jak twoi napisali o was to chwala im za to nikt nie ma prawa tego komentowac no fajnie ciesze sie ze ktos dobry walczy i sie nie boi wyjsc z pz locka w BOOM ale Xarabek ma wlasna wizje i niech ja ma buehehe no i co z tego ze amsz w rl zycie ?? ja tez mam dziewczyne 3 lata kumpli z korymi non stop imprezujemy jak nie mozre o gdzies indziej i studiuje pracuje kasy w ... i co z tego ze amsz w rl zycie ?? to nie ejst usprawiedliwienie na niski lvl sztuka jest miec wysoki lvl studiowac pracowac meic super kumpli i imprezowac i mozesz mi wierzyc lub nie da sie to polaczyc takze ten twoj post do mnie nie przemawia amco do wojny to czy tak czy siak to i tak BOOM bedzie wykapone i tylko nieliczni beda mogli placic a bynajmniej wybrani i bitwa pod thais to byla 20 max osob z ng na 40 z boom i 40 nie z boom a waszych jak wy to nazywacie polskich noobow na 30-50 lvl wiec tym bardziej nie chwalcie sie fragami btw chcecie abysmy zabijali wysokie lvl od was ?? mowisz i masz

pozdrawiam Awolverka Xarabka Borgusia i SOl Garima i Malke
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem