Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mandark
Nie jestem pewien czy widzac kolesia na 215 lvl bralbym sie za zabijanie go... Nawet liczac na jego szybka smierc...(nie zapominajmy, ze Nem~ nie mial skulla, tak wiec mogl zostac zaatakowany) No ale mamy tu do czynienia z Nemtorem.  Z drugiej zas strony patrzac od strony Setzera ~ to gdybym zobaczyl kolesia o 60 lvl nizszego to moglbym sie nie oprzec zabiciu go. Co do tego 1 ue to wysoce prawdopodobne, ze Nemtor by zginal, chociaz zostaje drobna szansa na przezycie...
To faktycznie nielze osiagniecie, wiec pvp po takim doswiadczeniu podszkolil
Tak od siebie: Moja hipoteza wyglada tak. Nem~ szedl sobie zwiedzac TS. Zastal Setzera, albo Setzer mial juz skulla, albo widzac Nemtora zaatakowal go. Nem~ widzac, ze nie ucieknie (albo poprostu nie chcial uciekac  ) postanowil go zaskoczyc podejmujac walke i w tym momencie mogl pojsc wyzej wspomniany spam UE, a Seztzer ocknal sie dopiero w temple...
|
yyy.. jeśli Setzer atakował nemtora to chyba był przygotowany do ataku i równie dobrze to on mógł pierwszy spamować UE a nie czekać aż zrobi to Nemtor...z twojej hipotezy wynika że Setzer zaatakował,i w pewnym momencie pogubił się i dał sie zaatakować.... wg mnie takie levele wiedzą chyba jak zaatakować :/