Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2005, 22:33   #53
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data doł±czenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
¦wiat: Iridia
Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind
Hellraider no widizsz jak koledzy nasi pisali co o nas sadza z arcani i poprzednich serverow to nazywaliscie ich asslickerami a jak twoi napisali o was to chwala im za to nikt nie ma prawa tego komentowac no fajnie ciesze sie ze ktos dobry walczy i sie nie boi wyjsc z pz locka w BOOM ale Xarabek ma wlasna wizje i niech ja ma buehehe no i co z tego ze amsz w rl zycie ?? ja tez mam dziewczyne 3 lata kumpli z korymi non stop imprezujemy jak nie mozre o gdzies indziej i studiuje pracuje kasy w ... i co z tego ze amsz w rl zycie ?? to nie ejst usprawiedliwienie na niski lvl sztuka jest miec wysoki lvl studiowac pracowac meic super kumpli i imprezowac i mozesz mi wierzyc lub nie da sie to polaczyc takze ten twoj post do mnie nie przemawia amco do wojny to czy tak czy siak to i tak BOOM bedzie wykapone i tylko nieliczni beda mogli placic a bynajmniej wybrani i bitwa pod thais to byla 20 max osob z ng na 40 z boom i 40 nie z boom a waszych jak wy to nazywacie polskich noobow na 30-50 lvl wiec tym bardziej nie chwalcie sie fragami btw chcecie abysmy zabijali wysokie lvl od was ?? mowisz i masz

pozdrawiam Awolverka Xarabka Borgusia i SOl Garima i Malke
Coz.. xarabek ma wlasna wizje a nawet mnie dobrze nie zna. To tak jakbys wyrazal swoja opinie na temat babci jadacej w tramwaju, ktorej nigdy nie widziales . Coz powiem Ci tyle ze jakbym chcial wczesniej to mialbym wiekszy i to duzo wiekszy lvl na obsidii, ale z czasem zaczynam nabierac do tej gry dystansu, kiedys siedzialem od powrotu ze szkoly do nocy, tera coraz czesciej wole wyjsc na dwor, do kumpla albo cos... nie jestem pgem ktory kazda wolna chwile miedzy impra a szkola przeznacza kazda wolna chwile na expienie, to nie jest sztuka to jest maniactwo . Moze nie zawsze, moze w twoim przypadku nie jest dokladnie jak powiedzialem, ale jak slysze o ludziach, ktorzy oblali studia przez tibie to mi sie niedobrze robi... co do wojny to jeszcze zobaczymy jak to sie potoczy coz jak to sie mowi nie mow hop... ciesze sie, ze napisal do mnie ktos zrownowazony psychicznie a nie taki xarabek, pozdro

Powiem Wam co¶ w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem