Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2005, 06:48   #54
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraider
Coz.. xarabek ma wlasna wizje a nawet mnie dobrze nie zna. To tak jakbys wyrazal swoja opinie na temat babci jadacej w tramwaju, ktorej nigdy nie widziales . Coz powiem Ci tyle ze jakbym chcial wczesniej to mialbym wiekszy i to duzo wiekszy lvl na obsidii, ale z czasem zaczynam nabierac do tej gry dystansu, kiedys siedzialem od powrotu ze szkoly do nocy, tera coraz czesciej wole wyjsc na dwor, do kumpla albo cos... nie jestem pgem ktory kazda wolna chwile miedzy impra a szkola przeznacza kazda wolna chwile na expienie, to nie jest sztuka to jest maniactwo . Moze nie zawsze, moze w twoim przypadku nie jest dokladnie jak powiedzialem, ale jak slysze o ludziach, ktorzy oblali studia przez tibie to mi sie niedobrze robi... co do wojny to jeszcze zobaczymy jak to sie potoczy coz jak to sie mowi nie mow hop... ciesze sie, ze napisal do mnie ktos zrownowazony psychicznie a nie taki xarabek, pozdro
Co prawda to prawda, ja tez kiedys walilem za***iste PG, a najleprzym na tym przykladem jest Maur~ :S Co prawda nie zaluje tego, bo mialem zamiar to zrobic i zrobilem.
Eh, zazwyczaj z moimi charami bywalo ze przez pierwsze 2-3 tygodnie Pg robilem, a pozniej stalem pod domkiem albo sie zajmowalem polityka...
Tak juz bywa =]
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem