Nie zeby byla klotnia ale zadam pytanie : Po co najezdzacie na Tigi ze cheatuje ? jak wiemy wiekszosc miala do czynienia z cheatami , ktos powie to bylo kiedys , tak samo Tigi powie wtedy ze to bylo kiedys , uzywa na wlasna odpowiedzialnosc i poki co widze tylko lighthack , a na macro niezostala zlapana wiec o co chodzi , tutaj strasznie Davemports najezdzaja na jej farme druidow , tez slyszalem o Lydii farmie i co ? nieobchodzi mnie to , pamietajcie by nie wtykac kichawy w nie swoje sprawy !! Kiedys przyjdzie czas Annihilatora , jak ktos zrobi Annih nikt niemowi nic ze Macro , a wam powiem jak ze zrobilem ze 95% osob ktore znam uzywalo macro !! i mozecie najechac ze uzywalem tak samo czy cos bo szczerze to mnie nie obchodzi , zasady sa po to zeby je lamac. Na wlasna odpowiedzialnosc! to ona dostanie jak co za LH bana nie ty a ze lubi tak grac jej sprawa , lepiej zajmijcie sie acc sharerami lub cave boterami.
Tyle w tym temacie , i przy okazji zaswiadczam oficjalnie ze nieuzywam chetow , nie sharuje jak wiele osob twierdzi co niemoze przebolec ze jestem lepszy od kogos.
|