Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2005, 09:15   #24
Vorith
Użytkownik Forum

Vorith's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice

Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
Domyślny

"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""

Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net.

Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień.

Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość)

Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.

Nie spamuj mnie w grze, jeśli to naprawde ważne wyślij do mnie wiadomość na konto w tibia.pl

<The one>
Vorith jest offline