Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2005, 10:22   #29
Vorith
Użytkownik Forum

Vorith's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice

Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Kazdemu moze sie zdazyc blad, newsa pisalem w srodku nocy i jakos tak wyszlo, ze przeoczylem ten fakt
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne.

huntÄd! :>

Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce

A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?

Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.

Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje <<<-- nie często się to mi zdarza

Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane

Nie spamuj mnie w grze, jeśli to naprawde ważne wyślij do mnie wiadomość na konto w tibia.pl

<The one>

Ostatnio edytowany przez Vorith - 15-12-2005 o 10:53.
Vorith jest offline