Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2005, 11:04   #31
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorith
Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce

A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?

Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.

Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje <<<-- nie często się to mi zdarza

Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane
Ehz... No teraz mam na usprawiedliwienie ze bylem zaspany rano
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem Teraz juz jest all ok, sorry za to

To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to
Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely
Dr. Omader jest offline