Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Ty masz jakas obsesje na punkcie non-pvp czy co? Wielu dobrych graczy gra na pvp co udowadniaja koszac na test servie wiekszosc "dobrych" graczy z pvp (hail Herganon).. zrob sam ss'a na Tibia.pl to moze Ci przejdzie.. a wtedy watpie kto Ci pogratuluje.. to wnioskujac z Twojej tolerancji i poziomu argumentow (non pvp badziew, pvp rox) to jedynym charem ktorego Ty zrobiles jest pierwszy char na Twojej liscie charrow na koncie.. Nobowaty Charakterek? Jakis name w tym stylu. PVP ma zalety.. ale i wady.. to ze wolisz pvp.. Twoja sprawa.. ale nie ublizaj graczom non-pvp ktorzy by na tescie dali Ci zapewne po dupie.. bo maja wiekszy lvl? To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie
@topic: GRATZ dla wszystkich
|
zgin przepadnij noobie nieczysty,to co ja mam na koncie neiznaczy sie ze to moj pierwszy char;] dla twojej wiadomosci arcania to moj 9 world na ktorym gram

nieznasz mnie wiec niekozacz bo jestes zalozny,a prawda jest ze na testach ludzie z non pvp nadaja sie wiesz gdzie?? na strzala i tp do temple.umieja tylko expic,nietrzeba tam myslec oraz bac sie ze padniesz od kogos,a taka gra"exp exp exp to jednak lekko dla nobow,
rozumie ze 150 lvlv zorbil spox ale nieporownujcie go z innymi osobami z 150lvlv na pvp bo to jakbys mowil ze masz kaszlaka z silnikiem 65ocm i 24KM a ja nedznego mesia
graty dla wszystkich choc najmneijsze dla tych z non pvp
Cytuj:
To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie
|
w tej sek spadlem z krzesla;]
nieliczac 2 miesiecy straty z powodu wojny nie pierwszej i nieostatniej mi jakos lvl idzie a tobie?,zapewne grasz takze na NON-pvp dlatego tak sie bronisz,trudno tanacy wszystkiego sie lapie ale zapraszam na pvp wtedy mozemy porownywac,zastanawiam sie tylko jaki mialbym lvlv jakbym gral na noob-pvp serwach?,wiedzac ze jedyne co mnie zabije to kick i potworki od ktorych gine raz na rok