Panowie ...
tak se pozwole sie do Was zwrocic

a wiec wiadomo dwie inne strony barykady inne poglady koncepcje powody itd

ja to rozumiem wiadomo wojna i propaganda na forum to tez element wojny

dokolegow z dobrym Pvp

no racja co pisalsicie ejst godne szacunku ale sami przyznacie ze jednakskile i lvl tobardzowazna rzecz w walce nie tylko umiejetnosci

po drugie moze akurat wam to nie grozi ale co zrobia niektorzy gracze z BOOM teraz bez TBI :/ jak samiwiecie NG nie uzywa bo pisaliscie ze nie umieja sie poslugiwac Uhami

wiec sami macie dowod ze nie uzywaja

i apropo ja nie zdradzilem nikogo bozdradzic mozna przyjaziol a ja w BOOM mialemmoze ich dwoch ktorzy i tak sa po mojej stronie wiec ja nigdy nikogo nie zdradzilem od poczatku servera trzymam z NG a raczej z Mannowem i tyle

a co do wojny wiadomo narazie spokoj i My i Wy nie walczycie bez Yuna a my Manka wiec sprawa nabierze tempa po powrocie Mannowa

a wiec poczekajmy na 18 grudnia powrot Mannowa i wtedy bedziemy dalej rozmawiac

jak narazie z etgo co mi wiadomowe fragach NGwygrywa i to ejst wskaznik duzyale nie calkowity wygranej .. tzn wygrywania przez NG .. a jak mowilismy chcecie fragow na wysokich lvl dostaniecie

a tak apropo BOOM narzeka na NG ale jak bylo z Xarabkiem chcialdojsc dowas i go zabiliscie

to cos w stylu NG ? oczywiscie ale Ng robi to otwarcie

widac niektorym zasmakowala wladza

a do ludzi co zostali neutralni my ich nie ruszamy przykladem sa White Wolf's ktorych szanujemy i maja cisze i spokoj
pozdrawiam chlopakow z Unitow Xarabka Elderka Awolverka i moje Wilki malutkie