Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2005, 12:05   #56
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
¦wiat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Król

Panowie ...
tak se pozwole sie do Was zwrocic a wiec wiadomo dwie inne strony barykady inne poglady koncepcje powody itd ja to rozumiem wiadomo wojna i propaganda na forum to tez element wojny dokolegow z dobrym Pvp no racja co pisalsicie ejst godne szacunku ale sami przyznacie ze jednakskile i lvl tobardzowazna rzecz w walce nie tylko umiejetnosci po drugie moze akurat wam to nie grozi ale co zrobia niektorzy gracze z BOOM teraz bez TBI :/ jak samiwiecie NG nie uzywa bo pisaliscie ze nie umieja sie poslugiwac Uhami wiec sami macie dowod ze nie uzywaja i apropo ja nie zdradzilem nikogo bozdradzic mozna przyjaziol a ja w BOOM mialemmoze ich dwoch ktorzy i tak sa po mojej stronie wiec ja nigdy nikogo nie zdradzilem od poczatku servera trzymam z NG a raczej z Mannowem i tyle a co do wojny wiadomo narazie spokoj i My i Wy nie walczycie bez Yuna a my Manka wiec sprawa nabierze tempa po powrocie Mannowa a wiec poczekajmy na 18 grudnia powrot Mannowa i wtedy bedziemy dalej rozmawiac jak narazie z etgo co mi wiadomowe fragach NGwygrywa i to ejst wskaznik duzyale nie calkowity wygranej .. tzn wygrywania przez NG .. a jak mowilismy chcecie fragow na wysokich lvl dostaniecie a tak apropo BOOM narzeka na NG ale jak bylo z Xarabkiem chcialdojsc dowas i go zabiliscie to cos w stylu NG ? oczywiscie ale Ng robi to otwarcie widac niektorym zasmakowala wladza
a do ludzi co zostali neutralni my ich nie ruszamy przykladem sa White Wolf's ktorych szanujemy i maja cisze i spokoj

pozdrawiam chlopakow z Unitow Xarabka Elderka Awolverka i moje Wilki malutkie
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem