buehhe Borgus no nic Hunted hrhhrh

zartuje

a tak powaznie

nie wiem jak wy ale ja wierze w to co mowie i to co mowie przemysle i za to nie przepraszam bo staram sie nie rzucac slow na wiatr chyba ze kogos uraze to przeprosze dana osobe jesli to moj blad

a co do arcani opowiem wam jak bylo

mielismyw gildii z 40 osob zolwie kolo 80 my ani jednej setki najwyzszy lvl to 94 ryc a oni kolo 8 setek a anwet 120 lvl i 140 rycki

a mimo to przegralismy wojne 35-33 cos kolo tego a przewazylo o tym open battle kolo dwarven bridge 17-30 osob z przewaga zolwi

i po tym zdecydowalismysie odejsc poniewaz czesc nowego wtedy Ng spanikowala

i nie mowie czy bysmy wygrali tamta wojne ale spokojnie moglismy walczyc wyrownana walke mimo takiej przewagi w ppl i lvl .... a co do Obsidii ja sie nie boje moich stwierdzen psize to bo tak wuazam i widze w tym sens i racje anszego postepowania moze gdybym bylna miejscu innych osobz Boom pisal bym jak oni ale nie ejstem i widze to wszystko z mojego pkt siedzenia i widzenia

i to co psize to poprostu moje poglady i fakty ktore widze grajac na Obsidii Tass a co do del toro na ebrylli z nimi przegralem wojne jedyna bo mieli 12 najlepszych sorcow na servie

a poza tym to bylo tylkodla fun bo czesc Del toro z Berylii to Ngz arcani

dlatego etz wiem o nowince z Yunem I Piccaro

oki lece na zajecia trzymajcie sie papa pozdrawiam potem wyjasnie reszte pytania itd kierowac na forum tutaj thx papa