Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2005, 09:40   #64
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
¦wiat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Problem giń dziecko ...

H.D .... no na forum amsz 14 a to byle tyle czasu temu dlatego twierdze ze miales wtedy tyle ... wiesz naprawde rozne glupoty lduzie o mnie wypisywali ale takich to jeszcze nikt anwet mnie peero i katmai nie zprowokowlai jak ty naprawde jak G wiesz toamsz G do gadania ... powiem ci dobrze amsz arcje Mannow mnie wywali Silharmnie zabije amsz racje jestem ich psem i napewno mnei zaraz zaczna huncic nie ejstes pierwszy na poprzednich siedmiu servach tez kludzie tak mowiliale ty amsz racje w koncuwiesz lepiej niz ja a etraz lec zkredkami sie pochwal mamie ze amsz arcje i wiesz wiecej niz ja bo byles i jestes na Obsidii i na arcani tylko zalosnym noobem costoi pod depo i wysluc***e plotek bo tylko an to cie stac !! nigdy nie miales bynajmniej na moim swiecie wysokiego lvl i nigdy nie edbziesz bo wlasnie takich noobow jak ty NG tepi jak G ... aaaa do zobaczenia na danubii jak dobrze ze amm tam duzo kolegow i swoje chary stare i naprawde teraz ja cicos powiem :

ty gralem Kowalskim ale nie wiem czy to ty kowlaski czy nowak bo grales etz z malinowskim ale go zhaczyli a w ogole taki ja kty to powinien zgnic bo walsiz takie pa na akzdym servie na akzdym jakim grales byles noobem z depa i tyle zadowolony ??? ja etz wiem wsyztsko o tobie aha i naprawde chcesz to zpaytaj Silhara za co chcial mnie zabic ale z tego co wiem Rhargar po zhaczeniu na Arcanii juz nie gra idz na Arcanie poliz D zolwiom oni potrzebuja i kochaja takich jak ty

Przyznaje sie ponioslo mnie te male G mnie sprowokowalo i pisze z pelna satysfakcja ale juz mam dosyc takich dzieciakow co wsyztsko wiedza lepiej od samych graczy a tak naprawde maja po 30 lvl w rok itd i sie uwazaja za BOG wie kogo .... Bye dziecko
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem