Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2005, 13:43   #6
Leif
Użytkownik Forum

Leif's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Stolica Pyrlandii

Profesja: Elder Druid
Leif ma numer GG 1513809 (LOST!) Leif ma login Tlenu mordolek@tlen.pl
Żarówka Disclaimer

Powtórzę jeszcze raz: bardzo sie starałem, ale nie byłem w stanie zebrać wszystkich informacji... mogłem opierać się o wątpliwe informacje, ale to chyba lepiej wstawić ?? bo wiedomo że tych danych na razie brakuje. Wstawiłem to co miałem (a na same grafiki poświeciłem sporo czasu bo sprite'ów jest w Tibi ponad 10 000) a braki mam nadzieje pomożecie uzupełnić, bo jak pisałem na game-chat w Tibii 90% odpowiedzi na moje pytania odsyła mnie do manuala na tibia.com albo na tibianews.net gdzie też tego jeszcze nie ma, ok już jest ale też brakuje danych o zasiegu, wadze i z jakich potworków wypadają.
Jak tylko uzyskam brakujace dane to edita zrobie.

Co do pisania (al. plagiatowania) to jest moje or pierwszej do ostatniej litery. Z resztą zaznaczyłem, które dane o różdzkach sam byłem w stanie sprawdzić, a o których mam tylko pośrednie dane. Jeżeli ktoś widzaił podobny artykuł proszę o zamieszczenie linka. Poza tym wyraźnie podaję, że podobny zestaw danych udostępnił Adi i powody dla których nie pisałem w tamtym wątku.

Co do danych zebranych na Test Serwerze: nie zawsze są zgodne z tym co ostatecznie weszło do update'u, tak przynajmniej pokazuje porównanie danych, które podją osoby z TS i te które obecnie sam sprawdziłem.

@Bivi: Zależność siły różdzek od levelu/mlevelu jest znikoma albo jej wcale nie ma. Ja mam 23lev i 26mlev i Moonlight Rodem też maksymalnie zadawałem do 24. Poza tym zauważ, że wszyscy podają średnią siłę więc jest ona raczej sztywna.