Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2005, 22:11   #72
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko

Euratielek Dard ma numer GG 6974104
Domyślny Noob To Do Ciebie!

@Kiroy:Koles jestes noobem i tyle ci powiem ... Widzialem wiele przypadkow noobostwa ale to mnie normalnie przerazilo :>.. Czyzby prawda az tak mocno cie boli ze musiales wyrazic to w 4+ postach .. Omg wyklinasz mnie od jakis tam .. Ale kto tu noobem jest grales Zenobia~~ (niby tak twierdzisz) i co dales passy romiemu (szwedowi) czy dla Masakrowca,Mevara bo sam nie umiales(nie umiesz)grac ...(postac zrokowana zostala do 1 levela a miala kolo 90+)
Twierdzisz ze jestem noobem bo mam 100+ i zarzucasz mi ile ten level robilem ??... Szczego co wiem nigdy nie osiagneles 100+ a napewno nie sam ... Zenobia~~ pare ownerow ,Rexsi pare owner,Kiroy ~~ pewnie to samo...
Twoje Pvp jest zalosne ... przynajmniej bylo jeszcze na Arcani jak ty miales ten 80+ aja 30 i nie mogles mnie ubic :> I chlopie uspokoj sie bo bedzie 1 chlopaczysko co przez tibie deadnie na rl .. Respect dla najwiekszego noobka
PSamietaj Kiroyeczku nie oceniaj ludzi po latach ja mam ich moze mniej ,ale zobacz ze pisze madzej od ciebie ..
Euratielek Dard jest offline   Odpowiedz z Cytatem