Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2005, 22:15   #46
Bastek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Niegrający
Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny

oczywiscie ze nie

a co do Ne'rooxa mam gg Yva gadalem z nim troche a to sa koledzy i w sposob przypadkowy napisalem czy idzie na new serw ze mna i czy bedzie gral share bo ja nie a ten powiedzial ze bez share idzie zrobi palka 4fun bo ma szkole i nie ma czasu na skare ze starym ownerem yva a jak jzu bylem w temacie to sie zapytalem o ne'rooxa i powiedzial ze ma dwoch a wiec nie wiem jak moze nie 100 master nie wiedziec ze jego 150 ed jest shared heh

@Notop
tya, dlatego przez takie lamy ta gra traci klimat ktorego juz dawno nie ma
ja nie wiem co widac w share ;o
ja rozumiem ktos ma passy wejdzie ***nie sobie 2 sd i da logouta albo ewentualnie wykorzysta twoja postac zeby zabic jakiegos dla albo cos jak padles i nie masz sily charem wrocic po loot albo cos, ale nie ze ktos za ciebie exp na*******a a potem power abuser jestes ( pvp ) albo ***any kurczak co jak dostaje mnwalle na dlach jak expil ( ne'roox pozdrawiam z mwallami) daje na gamemaster board screeny i placze ze koles ma dostac bana, ale nie dziwie sie czemu koles sie wpienil skoro 150 elder druid w tak krotkim czasie to ladna sztuka ale raczej nizmozliwa bez share

a do tego pana co sie sadzil ze mamy komentowac i gratulowac to pisze

Gratuluje dzielonego konta panie Ne'roox mam nadzieje ze padniesz na jakims lagu bo przeciez masz juz za dobra postac zeby od demonka na slepo pasc.
a moze jednak nie zalujesz ze na non pvp grasz bo tak to nie mozesz byc power abuserek? aha zapomnialem ze na pvp juz bys dawno polecial =]
Over and out

Ten post stanowi jedna calosc, kopiowanie, cytowanie go bedzie uwazane za totalny brak kultury.
@All rights reserved.

a do Beduriona i reszty nic nie mam
ale tym panom co traca czas na fist fighting, zapytam sie jedno, nie lepiej bylo by miec te 5 sworda wiecej?

Ostatnio edytowany przez Bastek - 17-12-2005 o 22:17.
Bastek jest offline