Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
Jeju ludziki to tylko TS. Nie am się czym podniecać.
Po pierwsze: Brazylijczycy mieli duuuże lagi na Teście.
Po drugie Nemtor naciskał jak oszalały Hotkeye z UE. Czemu? Postawił wszystko na jedna kartę.
Po trzecie. Nie mówcie mi że Nemtor me Best PvP w Polsce. Żal na to patrzeć. Koleś co jedzie na bocie tak wam imponuje? Że zabił o 60 lvl wiekszego MS który miał lagi i nie mieli równych szans? Że skasowali mu postać za sprzedawanie konta?
|
WK*RWIA MNIE TAKIE GADANIE... skad do ch.. wiesz ze on na boocie jedzie? Skąd wiesz że Setzer miał lagi? i rzeczywiście nie mieli równych szans no bo policz sobie jakie chity wchodzą na 155 a na 220 lvlu -.-' Może Mevar mu sie znudził więc chciał go sprzedać ale to już NIE WASZ INETERES...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
Ekhm, na screenie wyraznie widac ze Nemtor walil z ue (na dole screena widac napis "you are exhausted") co swiadczy tez o tym, ze nemtor napewno na*******al hotkey'a na slepo - i to niby pvp?
Aaa... roz***al mnie twoj tekst " z ue tez umiec trzeba trafic" HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue?
Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh...
|
JAK MYŚLISZ? (zakładając że umiesz to robić...) czym mogł Nemtor wykończyć Setzera gdy on był np na yellow i mana shield mu sie mogł skończyć? sd? uhem? LOGICZNE ŻE UE... bo do tego służy ten czar -.-' a później zapewne zapomniał policzyć kiedy mu napis "You are exchausted" zniknie i za wcześnie ssa zrobił

A apropo celowania z Ultimate Explosion, chyba Ci człowieku otsy za bardzo na móżdzek działają... ciekawy jestem czy trafiłbyś z ue jakby ci po ekranie zapier*alał 220 ms + utani gran hur i zakładam że z time ringiem
"Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh..." Jak Nemtora nazywasz ciotą to ja nie wypowiadam się na Twoj temat...
Zapytaj Babci albo Dziadzia oni najlepiej wiedzą jakiego boota używa Nemtor

może Ci wytłumaczą bo zapewne jakieś 70 lat temu mieszkali w Olecku i znali małego Nemtora ...
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]:

))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD