Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2005, 06:53   #74
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
¦wiat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Król h.D matoł ignore. :)

Monte : pisalem wiele razy ze sorki za literowki mam rozwalona klawiaturke mikolaj dowiezie nowa

H.D to ja ci juz mowilem ze ja nie jestem Zenobia no ile razy mam to pisac i co ty masz do Zenoobi ?? i co powiesz ze 4 osoby w wojnie pl swe daly romiemu passy ?? co ty w ogole gadasz naprawde jak nie grales wtedy i slyszales tylko to z opowiesci to jak smiesz w ogole sie wypowiadac na moj temat i na temat Zenobii ?? no powiedz nie byle cie w Ruthless ani w Hare Kriszna w Inferno Army tez cie nie bylo wiec powiedz mi prosze co kolega ci opowiedzial co bylo 2 czy 3 lata temu ?? i tyrasz mnie na forum za to jak nawet nie wiedziales pewnie wtedy ze wojna jest i kto tu jest zalosny ja tyram ludzi jak mam jakeis fakty a nie opowiesci kolegow aha i pamietajze zhaczyli wtedy tez xozi i wiele innych osob w ten samsposobczyli wchodzace keylogery w roznych plikach ...a nie ze ktos komus dawal passy bo chyba nie amsz na myslize 4 osoby daly swojemu najwiekszemu wrogowi pasy ?? btw Romi wtedy jeszcze nie gral a zhaczyl postacie Dami a romi to old ownerVanessy Ice jak sam pewnie dobrze wiesz wiec jak nie wiesz i nie grales wtedy lub byles noob z depa nie wypowiadaj sie na ten temat jak ja nie bralem udzialu w wojnie to sie nie wypowiadam aha i madrze piszesz ?? piszesz ale bzdury bo piszesz o czyms co cie nigdy nie dotyczylo wiec jak mozesz pisac prawde skoro nie grales wtedy normalnie jestes NOOB do potego zalosny dzieciak zwijajkredki bo nikt mnie tak nigdy nie zdenerwowal jak ty a do Arcani to nie mam zwyczaju zabijac ludzi za takie cos wiec czym ty sie chwalisz ?? ze walnal cie z sd a ty cuciekels do dpeo jak miales 2 kratki czy kratke do pz ?? no gratulacje twoje PVP jest cudowne ejstes najlepszy najmadrzejszy i najwspanialszy wszystko wiesz gratulacje i btw nawet na danubii camopujesz pz taki z ciebie wojownikwielki ani razu cie nie widzialemw zadnej akcji ani na filmiku zadnym wiec kogo ty synku pouczasz w ogole ?? pouczac to se mzoesz kolegow z piaskownicy ...

o moj angielski sie nie amrtwcie skoro gram tyle w obcojezycznej gildii nie arz bylem vice toznaczy ze sobie radze a literowki to wina klawiatury i czasami nerwow aha h.D jak ebdziesz studiowal na dwoch kierunkach to mzoesz sie do mnie porownywac pozdrawiam

p.s nie dyskryminuje go za wiek ale za to ze pisze o czyms co go nie dotyczy nie gral wtedy i nigdy niczego nie osiagnal a mnie ocenia itd

Pozdrawiam Elderka Xara Awolverka i Wilki
Kiroy Wind jest offline   Odpowiedz z Cytatem