Twoje posty sa wysane z palca .. Ja opowiadam bajeczki to nie wiem co ty mowisz... I nie wiem z kad wiesz jak oni zostali zhackowali skoro ,ani palladynka tego nie wie.. A romi byl z polakami tym samym oszukal polakow i haczac 4 osoby Xozigoso,Ex Cevator,Zenobie~ i Hezipa...Jak nie grales noobie Zenobia to kim grales tam??I to chyba ty jestes tym benkartem ,ktory wydaje sie ze jest najmadrzejszy.. Nie boj sie gralem jak byla wojna z Pol vs Swe i moge ci nawet noobku zapodac filmik ... Jesli nie sadzicie ze kiroy to noob przeczytajcie jego posty.. Co do twego pvp myslisz ze zrobic ten 70+ to pokazujesz nam swoje pvp... Trzeba miec tylko troche czasu i nic wiecej (jeszcze musisz umiec obslugiwac sie klawiatura i myszka,zakladam ze chyba to umiesz)Ale ty jestes w czolowce fragow zabiles 2x osoby WoW i to z cala gildia jestes za***isty omg... I ty to myslisz ze to jest pvp??.. Koledzy go trapneli a ty tylko przyleciales na gotowe i zaznaczyles z bolta bo z sd nie trafiales ;< Bo jak to ciezko kogos w trapie walnac z sd ;p Udajesz ze kogos nie znasz noobie za to ja dobrze cie znam... Jestem twoim fanem bo takiego nooba jest ciezko znalesc.. I nie moge wytrzymac jak NG liczy sobie fragi np. pierw ubili gal'axy,yunich,anty speed (ale oni przeciez jeszcze nie byli w Boom) A i w innym temacie twierdziles ze Boom to pa ,spojz na swoja gildie (ty pewnie nie wiesz co to znaczy)Ale zawsze mozesz mnie sie zapytac ja ci naucze pare zwrotow... Widac ze na rl to ty jestes jakis cwok ale normalnie to samo jest w tibi.
PS: Jestem twoim fanem !!Mam nadzieje ze w twoich postach nizej bedzie wiele nie prawdy i zaklamania .. Przepraszam za ironie i sorry za offtopic noob sam sie prosi..
|