Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox
A więc dla druida, wszystko co wiem o jego różdżkach.
Wand of Snake~ (nie pamiętam nazwy)
Dostajemy jedną za darmo, wali na odległość około 4 kratek. Trucizna, nie zatruwa. OD 7 lvla Druid. Jeżeli pierwszą zgubimy, możemy kupić za 500 gp w sklepie z runami albo z czarami dla druida. Bije 10~
Moonlight Rod
Kosztuje 1k, ma zasięg około 3 kratek. Wali energią, od 13 lvla Druid. Wali 20~
Dla 19 Level druid, jest różdżka waląca chyba ogniem, jednak nie pamiętam jak się nazywa.
Aha, Słyszałem o różdżce która niby ma walić na odległośćjednej kratki, jednak zdaje się że to nie prawda. Bo po co taka różdżka jak potwór daje nam wieksze hity, a jeżeli założymy broń to więcej zrobimy niż z różdżki? Z góryu przekreślam tę teorię. Dla mnie to jest zwykła pogłoska.
|
hmm... co do twoich obydwu postow - wlasnie to mnie w urzyszkodnikach denerwuje - pisza byle pisac, udaja wybitna inteligencje a na prawde nic o tym niewiedza. zobacz sobie w poradniku nalezacym do Adi olsztyn (
KLIK
on napisal tam prawdziwe informacje co do rozdzek i lasek. tez mam sorcerera i niewymadrzajac sie wiem jaka ma moc i jak dziala
kazda kozdzka. dla twojej wiadomosci wand of cosmic energy wali energia i
tylko w zwarciu!. ok, niebede opisywal ty wszystkich rozdzek ale dla tych ktorzy niewiedza jak dzialaja rozdzki to
Prosze nawet nieczytac postow Manrox'a dotyczacych rozdzek bo informacje sa fałszywe!!
odsylam do poradnika Adi olsztyna -->
CliCk