Temat: Nowy demon ?
Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2005, 20:31   #8
Gracz Tibii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004

Domyślny

Ktoś wspomniał o biciu Orshabaala. Zabicie Orshabaala o tyle było możliwe że shoterzy stali za rzeką, a to jak widać respi się przy Ankh gdzie nie ma dużych przeszkód (np. rzeczki) przez które można strzelać. Ubicie tego jest niemożliwe gdyż w razie zmiany celu przez Morgarotha na jeden hit padnie prawdopodobnie all shooterów gdyż będą stać w pobliżu siebie. Prawdopodobnie to coś nie padnie zbyt szybko, a jeśli będzie bardzo często zmieniać cel to padnie tylko jak się wszyscy PACCe z danego serva zbiorą.
Ubicie Morgarotha prawdopodobnie będzie graniczyć z cudem jeśli będzie tak silny jak Orshabaal.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slyth
To było zdjęcie z testa więc, może tylko Game Master sobie to tam wyczarował i wcale się koło ankh nie respi
Orshabaala też po raz pierwszy zobaczono na Test servie i był dokładnie tam gdzie normalnie się pokazuje, choć racja mógł se o tak przywołać.

EDIT:
Wymyśliłem taktyke na tego potwora przyjmując że respi się pod bramą.

Więc bloker schodzi wszyscy druidzi ustawiają się aby widzieć blokera i używają czaru "Exura sio", a ci którzy ryzykują i stoją pod bramą używają zwykłych uhów chyba że przez ściane też się da UHać. Shooterzy stają przy zejściu tzn. schodzą i się wogóle nie ruszają. W przypadku przeżutki wchodzą na góre (of course jeśli się uda przeżyć).

Oczywiście taktyka ta raczej się nie sprawdzi chyba że shooterów będzie kilka "oddziałów" chyba żeby zastosować taktyke "góra/dół" tzn. schodzą, strzelają, wchodzą na góre, czkeją aż minie exhauset i powtarzają operacje wtedy Morg raczej się nie przeżuci.

Sorry za literówki

Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 18-12-2005 o 21:16.
Gracz Tibii jest offline   Odpowiedz z Cytatem