przeczytalem caly topic (szlag mnie trafial juz niekiedy!! "ale tam sa kamienie!")
$$ moim zdaniem
gram od niedawna i nie wiem jakie sa tu zwyczaje z questami i ich porzucaniem przez GMow (ze niby na starych wersjach sie dalo a teraz nie) ale mam wielka nadzieje i caly czas trzymam sie tego ze da sie zdobyc ten miecz na rooku
- boots of waterwalking ? bardzo mozliwe ze to jakis przedmiot ktory umozliwia nam zakonczenie tego questu
- nie przeszukiwalem jeszcze wszystkich cavesow ale to nie problem na wyzszym lvlu przyjrzec sie X-om na ziemi i zbadac lopata czy kilofem
- co do wiarygodnosci serwisu, ja wierze. bo sa oczywiste bardziej lub mniej fake'i ale jesli sa to jest napisane ze sa. tutaj jest to oficjalnie zaprzeczone przez kogos z wysoka ranga
- ktos tu pisal dwa lub trzy razy o tym ze sama panienka napisala ze to fake... pokaz mi i udowodnij ze to ona
- nie wykluczam istnienia niewidizalnych mostow teleportow itd, ale wydaje mi sie ze te skaly z ogniem sa po prostu wyzej, tak ze mozna pod nimi przejsc
- chcialem zrobic ze swoich butow waterwalkingi

P no i moje buty sobie plywaja w morzu buahaha

- zapewne cos jeszcze mialem napisac ale zapomnialem, jak przypomne sobie to dodam